telepathy version 0.1



Κυτταρική μεταμόσχευση μέσω τηλεπάθειας,
συγχωνεύεται με τις υπάρχων χημικές πρεζακικες υποσυνείδητες διαθέσεις σου.
ξενιστής παρέχει πάντα, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις, την τάση και τις προϋποθέσεις προκείμενου ο ιός να ενσωματωθεί χωρίς καμία συνειδητή υποστήριξη του νωτιαίου μυελού, ο οποίος είναι απασχολημένος με την απεξάρτηση σου από τον καθημερινό σου προγραμματισμό που έμαθε στην μετα-βρεφική σου κατάσταση
οι ψευδαισθήσεις σου χειροτερεύουν όταν τυχαία πράξεις κ καταστάσεις, συγγενεύουν με την καταθλιπτική κ ατροφική ανάγκη σου να αγαπήσεις κάποιον, μάλλον να σε αγαπήσει κάποιος.

Η αυτοπροβολή σου μέσω μηνυμάτων μίσους κ αγάπης στην 4 διάσταση, παρέχουν υπέροχες πληροφορίες για το θύμα σου. Έχεις κατασκευάσει ένα προϊόν, μέσω Σερατονίνης κ πικρής μετα-κάρδιας νιότης, που σου επιτρέπει να ψεκάζεις τα αστρικά νήματα, μικρός οι φωτογραφίες που τεμάχισες διενήργησαν ως καταλύτη μίσους της 3 διαστάσεις, το μπαλκόνι ακόμη σε θυμάται κ το καλοκαίρι μυρίζει, τώρα είσαι σε θέση να ελέγχεις.
Το μέλι με την Ντοπαμίνη είναι ο άγγελος με τα σπασμένα κόκαλα.

Κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης τα διάφορα επίπεδα των ματιών καταρρέουν, το νεοδημιούργητο κενό ορίζει το όγκο κ η διάμετρος της κόρης που τα δεδομένα θα τα ταξιδέψουν πάνω στο κύμα ιόντων στην 7 διάσταση.
Ο φόβος παραμένει ο εχθρός κ ο έλεγχος από τον υποθάλαμο πρέπει να μείνει ακέραιος
οι πληγές θα πάρουν το χρώμα σκοτεινού θαλάμου και η φωτογραφική μνήμη θα παρακάμψει το αίμα.

Η κλειτορίδα σου θα πάρει τον ρόλο της φυσικής επαφής κ διασύνδεσης με τις ηχητικές δονήσεις σε κβαντικό επίπεδο.
Η ταλάντωση θα επιφέρει συνάμα της μετάλλαξη του σώματος σε φως όσο κ σε συνειδητό επίπεδο εμπειρίας.
Όλα είναι ταυτόχρονα κ το χρόνος δεν ορίζεται σειριακά το σύμπαν παύει να είναι όρος της φυσικής



Comments

Popular Posts